AutoRAS

AutoRas verzorgt de vervanging en reparatie van radiateuren, accu´s, autoruiten. Maar onze service gaat verder. Want ook voor airconditioning (levering en inbouw) kunt u bij ons terecht.

Specialisten

Sinds de start in 1973 heeft AutoRas een goede naamsbekendheid in de regio opgebouwd. Dit succes is vooral te danken aan het groot aantal specialisten in eigen huis. Door een intensieve samenwerking met diverse fabrikanten en importeurs beschikken wij over specifieke kennis van vrijwel alle automerken.

Kwaliteit en snelheid

Het AutoRas inbouwstation maakt gebruik van de modernste apparatuur en een zorgvuldig beheerde onderdelenvoorraad, waardoor een snelle levering en een perfect resultaat gegarandeerd zijn. Reeds vele wagenparkbeheerders van bedrijfs- en personenwagens zijn enthousiast over de snelheid en betrouwbaarheid van onze mobiele servicediensten.

Milieu 

De zorg voor het milieu heeft bij AutoRas een hoge prioriteit. Zoveel mogelijk materiaal wordt gerecycled en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van apparatuur die voldoet aan de wettelijke milieunormen.


Vakgebieden

Autoras is aktief op het gebied van levering, montage, vervanging, reparatie en onderhoud van:

  • Radiateuren, luchtkoelers, oliekoelers
  • Autoruiten met mobiele ruitenservice
  • Accu's (Varta)
  • Airconditioning (service en verkoop)

Aanvullende informatie